SKIPPI SNELTRANSPORT
PAKKET 01. BEWEGING IN BESTAAND LOGO:

Skippi Sneltransport bezorgt pakketten, aanbestedingen, regelt event vervoer, en voert spoedritten direct uit, maar ook distributie van goederen of andere koeriersdiensten op maat. Elke chauffeur is altijd en overal bereikbaar door moderne communicatiemiddelen. Het logo van Skippi Sneltransport is een visuele weergave van de snelheid en vaart van het bedrijf; het snelle bezorgen en transporteren van pakketten.

Voor onze klant Skippi Sneltransport hebben wij gezocht naar een beweging in het bestaande logo. Omdat in dit beeld ook zonder animatie veel beweging en snelheid te zien is, was het voor ons een uitdaging om niet voor de voor de hand liggende opties te gaan. Het beeld zou hier tevens ook te druk door worden.

Om deze redenen hebben we er voor gekozen om de animatie subtiel maar toch relevant te houden; de propeller op het petje van Skippi zou door de snelheid van deze stuiterende kangoeroe natuurlijk nooit stil blijven staan. Ook springt het element er door zijn rode kleur uit; een accent waar nu extra focus op ligt en dient als een herkenbaar beeldelement.

VERTREKPUNT:

Skippi JPEG

RESULTAAT:

Telefoon
010 – 288 70 80
DRD Support