PRSTORY
PAKKET 01. BEWEGING IN BESTAAND LOGO:

Een PRstory is een klantverhaal met een journalistieke insteek. De essentie van de PRstory is dat je niet denkt vanuit jouw aanbod als leverancier, maar vanuit de ervaring en beleving van de klant. Laat jouw klant maar vertellen hoe tevreden en succesvol hij is met jouw producten en/of diensten. De kracht van deze vorm van PR is dat dit heel overtuigend over komt en inspirerend werkt.

PRstory(telling) is een klant van ons. Zij maken klantverhalen voor diverse opdrachtgevers. Deze klantverhalen bestaan uit een combinatie van tekst, foto’s en video. De PRstory wordt in elk gewenst formaat ter beschikking gesteld aan de opdrachtgever om vrij te publiceren via alle mogelijke online en print media. Dat kan zijn als advertorial in een magazine, een online testimonial op de eigen website, als flyer voor evenement of beurs, of als case voor sales-ondersteuning binnen de eigen organisatie.

Voor PRstory hebben wij dit bewegende logo geproduceerd. De beweging in de pijlen is subtiel en geeft de essentie van de werking van communicatie weer; hetgeen centraal staat in de doeleinden van PRstory.

VERTREKPUNT:

RESULTAAT:

Telefoon
010 – 288 70 80
DRD Support